2024. május 28., kedd
FONTOS

Mozgalmas időszak áll a Gyulasport mögött

A Gyulasport szerteágazó tevékenységét jól fémjelzi az idei esztendő, amelyet nagyrendezvények, szakmai és karitatív programok, valamint jelentős sportfejlesztések kísérnek.

A 3 Témában Kertes István ügyvezetővel az eddigi eredményekről, a közeljövő feladatairól és az idén harmincéves tornacsarnok jubileumi eseményeiről beszélgettünk.

A Gyulasport számtalan sportolási lehetőséget kínál a városban élőknek, hátteret biztosít a versenysporthoz, ugyanakkor kiváló színtere az iskolai diák- és szabadidősport programoknak is, fogalmazott Kertes István ügyvezető a 3 Témában. Egyik kiemelt profilja a cégtevékenységnek, hogy olyan rendezvényeket is a városba hozzon, amelyekkel egy nagyobb közönséget is meg tudnak szólítani. Kertes István hangsúlyozta, ebben élenjárnak a diáksport eseményei, köszönhetően az országos és vármegyei szervezet tevékenységének. A közelmúltban rendezett játékos sportnap is ide sorolható.

A gyulai sportélet egyik legmeghatározóbb épülete, a városi tornacsarnok 1994-ben épült. A gyulai vasember emléke előtt tisztelegve, 2012 óta Prohászka Zsolt nevét viseli a 970 négyzetméteres küzdőterű csarnok, fogalmazott Kertes István. Az évfordulókat sokszor egy-egy véletlen hozza felszínre. Ez történt néhány hónappal ezelőtt, amikor felmerült egy jelentős sportszakmai rendezvény szervezése.

A Gyulasport az őszi évfordulóig számos eseményt tervez, többek között a sérült fiatalok vármegyei találkozóját, futballtornát és diákolimpiai díjátadó gálát, de már körvonalazódnak a nyári edző- és sporttáborok programjai is.

Nézze meg ezt is:

A gyulai hősökre emlékeztek

  Május utolsó vasárnapján tartják a magyar hősök emlékünnepét. Ilyenkor azokra a magyar katonákra és …