2024. június 19., szerda
FONTOS

Forgalomból kivont autóval, ittasan ütközött egy férfi Nagykamaráson

Kistraktor után kapcsolt vetőgépnek ütközött egy személygépkocsi 2024. május 21-én délután Nagykamaráson, az Árpád utcában.

Szerencsére a traktor vezetője nem sérült meg, de az autós ezt nem tudhatta, mert a baleset után megállás nélkül elhajtott. A traktoros viszont félrehúzódott, és a rendőröknek elmondta, hogy milyen színű, márkájú kocsi volt, és a vezetőről is tudott információt adni.

A rendőrök percekkel később otthon találták a férfit, aki elmesélte, hogy az autót külföldieknek adta kölcsön. Az indítókulcs viszont nála volt, a kocsi pedig a háza udvarán állt még meleg motorháztetővel. A külföldiek, akiket emlegetett, sehol nem voltak, és a traktoros által adott személyleírás is egyértelműen ráillett. Megszondáztatták a mesemondót, és az alkoholteszter olyan magas értéket mutatott, hogy az már az ittas járművezetésnél bűncselekmény. Közben kiderült, hogy a forgalomból kivont kocsival a Damjanich utcában egy bokornak és egy villanyoszlop betongyámjának is nekiment, erről árulkodtak a helyszínen maradt törmelékek.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság büntető- és szabálysértési eljárást is indított a nagykamarási férfi ellen.

Nézze meg ezt is:

Erőszakos szőnyegárus fenyegetett meg és rabolt ki egy idős nőt Gyulán

Az emellett még több bűncselekménnyel gyanúsítható román állampolgárt hetekkel később fogták el, amikor újra Magyarországra …