2024. június 20., csütörtök
FONTOS

Hamarosan átadják a Gyulai Várfürdő egyik legnagyobb beruházását

A 2023-as év beruházásainak fókusza az energiahatékony működést szolgálta a Gyulai Várfürdőben.

Többek között saját erőből egy 500 kW-os napelem rendszert építettek, valamint újra aktiválták a 4-es kutat, melynek a célja azt, hogy a hőenergiáját újrahasználva a jövőben ne használjanak gázt. Emellett a szolgáltatás minőségének javítása érdekében számos fejlesztést indítottak el. Az egyik ilyen a Beach Bar, valamint a versenyuszoda melletti étkezőegység lebontása, valamint teljes újraépítése. Ezzel a gyermek víziparadicsom és a Beach Bar körüli rész teljesen megújult. A támogatásokból megvalósuló egyik nagy beruházás a főépület átalakítása, melynek műszaki átadása már megtörtént.

Kun Miklós kiemelte, az idei év első négy hónapjának vendégforgalma elmaradt a tavalyi év azonos időszakához képest.

Az igazgató kiemelte, idén felújítják a Lovardát. Ezért olyan időszak is előfordul majd, amikor nem lesz folyamatosan zárt terű termálmedence. Ez hatással lesz a 2024-es vendégforgalomra.

Kun Miklós kiemelte, erős nyárra számít, abban bízik, hogy jó idő lesz végig, hiszen, amit nyáron megkeres a várfürdő, abból él egész évben. Az igazgató reménykedik abban, hogy elég forrást szereznek ahhoz, hogy saját erőből megvalósuló beruházásokat valósítsanak meg a jövőben is.

 

Nézze meg ezt is:

Életbe lépett a harmadfokú hőségriasztás

  Június 19-én 0 órától június 22-e szombat éjfélig harmadfokú hőségriasztást rendelt el az országos …