2024. június 20., csütörtök
FONTOS

Nemzetközi labdarúgó selejtezőt rendeztek Gyulán

A pünkösdi hétvégén Gyulán rendezték a fiatal labdarúgók nemzetközi tornája, a Dunamenti Gála vármegyei selejtezőjét a városi sporttelepen.

A tét a döntőbe jutás volt, ahol a kilencéves korosztályból hat, míg a tizenegy évesek közül nyolc csapat mérkőzött egymással.

A Dunamenti Gála szervező csapata Gyulát választotta a nemzetközi labdarúgó torna vármegyei selejtező helyszínéül, mondta Tamási Gergely az elmúlt napokban a városi sporttelepen rendezett programon. A fürdőváros ideális helyszínválasztásnak bizonyult, hiszen a körülmények megfelelőek, mellette a selejtezőre jelentkező csapatok nagyobb létszáma is ezt támasztotta alá.  Tamási Gergely a Dunamenti Gála nemzetközi jellegéről beszélt.

A döntőt a Békéscsaba gárdájával vívta a Gyulasport, a torna szabályai szerint tizenhat perces játékidőben. Zsurzs Péter szakmai vezető kiemelte, nem volt könnyű idáig eljutni, de jó egyéni teljesítményekkel és pozitív hozzáállással sikerült mindez a Gyulasport U11-es együttesének. A számszerű eredmény is fontos, de a hangsúly az egyéni technikai elemek gyakorlatban történő használatán van.

A Gyulán rendezett vármegyei selejtezőt az U9 és U11-es korosztályból egyaránt a Békéscsaba csapatai nyerték, továbbjutva ezzel a júniusi Dunamenti Gála fináléjába.

 

Nézze meg ezt is:

Életbe lépett a harmadfokú hőségriasztás

  Június 19-én 0 órától június 22-e szombat éjfélig harmadfokú hőségriasztást rendelt el az országos …