2024. június 21., péntek
FONTOS

Lopás, garázdaság, ittas vezetés Békésben

Több üzletből is lopott el egy 12 éves és egy 14 éves lány Békéscsabán. Az egyik boltban lebuktak, ekkor derült ki, hogy aznap több helyről is fizetés nélkül vittek el bizsukat, kozmetikai eszközöket és táskákat. A Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás vétség gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellenük.

Gyermekeik szerelmi konfliktusa miatt összeszólalkozott egymással két nő 2024. június 3-án 14 óra 30 perc körül Gyomaendrődön. A fiú édesanyjával megjelent a lányos háznál, ahol sérelmezték, hogy a lány az anyja nyomására szakított a fiúval. A vita tettlegességig fajult, a fiú egy, a helyszínen talált deszkával hátba ütötte volt barátnőjét és annak édesanyját is. Mindkét nő könnyebben megsérült.  A Szarvasi Rendőrkapitányság garázdaság vétség gyanúja miatt indított ellenük büntetőeljárást.

Parkoló autónak ütközött egy személygépkocsit vezető nő 2024. június 3-án 20 óra 30 perc körül Békéscsabán. A balesetben senki sem sérült meg, de a kocsikban anyagi kár keletkezett. Az eset után a nő megadta ugyan a telefonszámát annak, akinek kárt okozott, de ezután elhajtott a helyszínről. A békéscsabai rendőrök nem sokkal az eset után az otthonában felkeresték és intézkedés alá vonták. Az alkoholszondás ellenőrzés pozitív értéket mutatott és az 52 éves nő elismerte, hogy a vezetés előtt alkoholt ivott. A Békéscsabai Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség gyanúja miatt indított ellene büntetőeljárást.

A gyanú szerint ittasan vezetett az a férfi is, akivel szemben 2024. június 3-án 9 óra 30 perc körül intézkedtek a rendőrök Dévaványán. A férfi egy ház udvaráról tolatott ki, ám a manőver nem sikerült és az út túloldalán lévő árokba hajtott. Az autó amellett, hogy összetört, ki is gyulladt. A férfi nem sérült meg, de szonda pozitív értéket jelzett, így ellene is büntetőeljárás indult.

Nézze meg ezt is:

Hamis játékkonzolokat fogtak Gyulánál

  Több mint ezer hamis játékkonzollal pakolták plafonig azt a kamiont, amit a Nemzeti Adó- …