2024. július 23., kedd
FONTOS

Elismerték a Harruckern pedagógusait

A napokban a pedagógusokat ünnepelték a Harruckern János Szakképző iskolában. Az eseményen Görgényi Ernő polgármester Gyula Városért kitüntetést adományozott Kovács Zsuzsannának, a Gyulai Szakképzési Centrum főigazgatójának.

A műveltség egy olyan polgári érték, amelyet ma is becsben tartunk, az ehhez vezető úton nagyrészt pedagógusok terelnek valamennyiünket, fogalmazott Görgényi Ernő polgármester pénteken, a Harruckern János Szakképző iskola pedagógusnapi ünnepségén. Az oktatás szereplőinek megbecsülése kiemelten fontos ügy a jövő nemzedékének szempontjából. Görgényi Ernő kiemelte, ebben a tekintetben Gyula városának szép hagyományai vannak, intézményi fenntartótól függetlenül. A Harruckern szakképző minden évben külön is megszervezi a saját pedagógusnapi ünnepségét, amelynek a Wenckheim-terem ad otthont.

A pedagógusnap globális ünnep a világon, különböző időpontokban felhívva a figyelmet az oktatás szereplőire, hangsúlyozta Krizsán Attila igazgatóhelyettes. A Harruckern szakképzőben százötven munkatárs vesz részt az oktató-nevelő munkában, közülük nyolcvan pedagógus. Krizsán Attila a Harruckern többéves hagyományáról, a pedagógusok elismerésének jelentőségéről beszélt.

A Gyulai Szakképzési Centrum valamennyi tagintézményében jeles ünnep a pedagógusnap, emelte ki Kovács Zsuzsanna főigazgató. A munkatársak elismerése kifejezi a megbecsülést és a köszönetet fejezi ki.

A Harruckern János Szakképző tizenhét munkatársa vehetett át elismerést pedagógusnap alkalmából. Az idei esemény rendhagyó volt, hiszen az ünnepség részeként, Görgényi Ernő polgármester Kovács Zsuzsanna főigazgatónak Gyula Városért kitüntetést adományozott.

 

Nézze meg ezt is:

Szabadfestés a Szent Miklós parkban

  A gyulai nyár egyik hagyományos programja a szabadfestés a Szent Miklós parkban, melyet a …