2024. július 16., kedd
FONTOS

Több autóban tett kárt egy éjszaka egy férfi Gyulán

Járta a várost és több személykocsiban, kisteherautóban tett kárt egy éjszaka alatt egy férfi Gyulán. A rendőrök hamar elfogták.

A nyomozás eddigi adatai szerint hat parkoló járművet tört fel, négyet pedig megpróbált kinyitni egy férfi június 29-én éjjel Gyulán. A Kolozsvári, a Zsinór, a Tomcsányi, a Villa, a Gyár és a Mátyás király utcában járt.

Az egyik személykocsiból egy dobozt vett ki, amiben töltők, csatlakozók voltak, és egy fényképezőgépet is talált benne. Egy másik autóból pénzt, egy harmadikból pedig olajozó sprét lopott. Három feltört járgányból nem hiányzott semmi, négynek a zárját, ajtaját pedig hiába feszegette, nem tudta kinyitni őket.

Miután sorra érkeztek a bejelentések a károkról, a rendőrök azonosították és előállították a lezárt járműveket célba vevő férfit. Egy utcai szemetesben talált ollóval járta az utcákat, azzal okozott kárt az autósoknak.

A Gyulai Rendőrkapitányság őrizetbe vette az 50 éves férfit, és a nyomozók vizsgálják, hogy vannak-e további sértettek.

Nézze meg ezt is:

Pestises sertéseket szállított egy román férfi Békésben

  Megdöbbentő dologgal szembesültek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Békés vármegyében, …