2024. július 19., péntek
FONTOS

Görgényi Ernő: fókuszban a városért végzett munka!

Az elmúlt öt évben végzett munka, a munka eredményei hozták meg a győzelmet, ami győzelem a negatív propaganda felett is – mondta Görgényi Ernő, Gyula újabb öt évre megválasztott polgármestere a 3Témában.

Úgy fogalmazott, a város polgárainak többsége inkább a saját szemének hisz, és az érdekli, hogy milyen munkát végzett a polgármester és a képviselő-testület, a szavazás eredménye pedig biztatás számukra, mely erőt ad a jövőhöz.

A polgármester arra is felhívta a figyelmet, hogy ő maga Gyulán ezer szavazattal többet kapott, mint a Fidesz-KDNP EU-s listája, ez pedig az jelzi számára, hogy érdemes a továbbiakban is az eddig bevált lokálpatrióta politizálást folytatni, mert ebben a városban erre van igény.

Görgényi Ernő elmondta, a következő öt évben is a városért végzett munka lesz a fókuszban. Ha minden a tervek szerint alakul, az Élővíz-csatorna rehabilitációja a Halász csárdától a pénz és az árak függvényében a Kapus-hídig, vagy akár a rabbi házig is megvalósulhat.

A 44-es bevezető szakaszánál és az elkerülő út mellett egy olyan ipari területet szeretnének kialakítani, melyek újabb munkahelyeket teremthetnek. A polgármester elmondta, rendszeresek a megkeresések új cégek részéről, de már az elején megvizsgálják, hogy a város profiljába illeszkednek-e, így már több jelentkező érdeklődését is elhárították.
 

Nézze meg ezt is:

Mintegy 40 önkéntes tartalékos katona vonult be Békéscsabán

  Mintegy 40 önkéntes tartalékos katona vonult be Békéscsabán, hogy megkezdje öt hetes elméleti és …