2024. július 23., kedd
FONTOS

Drogos fiatal kötözködött a kerékpáros családdal Gyulán

rendörség

Családjával biciklizett egy férfi 2024. július 8-án 20 óra 30 perc körül Gyulán a Városház utcában. Szabályosan a kerékpársávon haladtak, amikor a férfi egy erős lökést érzett, ami a kerékpárját érte.

Sikerült megtámasztania magát a lábával így nem esett el. Látta, hogy egy számára ismeretlen fiatal rúgott belé azért, hogy provokálja őt. Családját féltve a férfi a feleségével és gyermekével együtt eltekert a helyszínről, de mivel a bicikliben jelentős anyagi kár keletkezett, nem sokkal távolabb hívták a rendőrséget.

A férfi pontos személyleírást adott a támadójáról, a percek alatt kiérkező járőrök pedig a helyszín közelében elfogták a fiatalt, aki az intézkedés közben is agresszíven és zavartan viselkedett.

A 22 éves fiút előállították a rendőrkapitányságra, ahol a gyorsteszt kábítószerfogasztást mutatott ki nála. A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei őrizetbe vették és közlekedés biztonsága elleni bűntett gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak ellene, valamint vizsgálják a kábítószer fogyasztásával összefüggő bűncselekmények gyanúját is.

Nézze meg ezt is:

Több autóban tett kárt egy éjszaka egy férfi Gyulán

Járta a várost és több személykocsiban, kisteherautóban tett kárt egy éjszaka alatt egy férfi Gyulán. …