2024. július 16., kedd
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2024. 07. 10.

Témák:

– Tiltakozik a MÁV Békés vármegyét hátrányosan érintő gyakorlata ellen Görgényi Ernő gyulai polgármester és Kovács József országgyűlési képviselő. A békéscsabai Intercity járatok klíma nélkül közlekednek, a hírek szerint az eddig itt szolgáló, hűthető kocsikat a Balatonhoz vezényelték.

– A Gál Ferenc Egyetem gazdasági karának legnagyobb felújítása fejeződött be a napokban és már tervezés alatt van a következő ütem is. Árpási Zoltán dékánnal a 3 Téma műsorában a campus modernizálásáról, az egyetem külföldi nyitásáról és a hallgatói ösztöndíj lehetőségekről beszélgettünk.

– Ezen a héten befejeződnek az aratási munkálatok Békés vármegyében. Az őszi árpa 100 százalékos, a búza betakarítása pedig 95 százalékon áll. A párás, meleg időben fokozottan védekezni kell a kártevők ellen a földeken.

– Egyre több munkát ad a mentőknek a hőség. Schneider László, a gyulai állomás vezetője arról számolt be, hogy több ájulásos esethez kellett vonulniuk, de sajnos tragikus, vízparti eset is történt a napokban.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 07. 08.

Témák: – Szombat délután két órakor az ország több pontján szerveztek látványos vízipisztoly csatát. A …