2024 sikeres év volt a Gyulakonyha életében. Már az ötödik ételszállító autó is megérkezett a céghez, melyre nagy szükség volt ahhoz, hogy az étel mindenhova időben kiérjen. Két új gőzpárolót is sikerült beszerezniük, hiszen 2024 januárjától a konyhán készülnek diétás ételek is.
A Gyulakonyha egy nap közel 10 ezer adag ételt készít. Ebben benne van a reggeli, a tízórai, az ebéd, az uzsonna és a vacsora. Ebédből 4500 adag készül a hétköznapokban. Ambrus György kiemelte, tavaly szeptember óta megfigyelhető, hogy megduplázódott azoknak a száma, akik személyesen mennek el a telephelyre az ebédért.
2025 is sok munkával kezdődött, melyre fel volt készülve a Gyulakonyha csapata. Január elsejétől bővült a napi ellátás. A gyulai hajléktalanszállón is a Gyulakonyha biztosítja az ebédet. Emellett elkezdődött a báli szezon, így a hétköznapi teendőkön felül márciusig minden hétvégén rendezvényeken jelenik meg a cég. Ambrus György hangsúlyozta, több terv van 2025-re nézve is.
Ambrus György kiemelte, az idei tervek között szerepel még többek között egy pályázat segítségével egy energetikai beruházás megvalósítása, mely révén napelemek kerülhetnek fel az épület tetejére. Az ügyvezető kiemelte, a tavalyi évben volt tervben, hogy az Erkel Ferenc Gimnáziumban bevezetik a svédasztalos étkezést, melyet csúsztattak a Pánczél Imre intézmény energetikai fejlesztése miatt, hiszen így többfelé kell ételt szállítaniuk. Az ügyvezető hangsúlyozta, amint újra birtokba veszik a gyerekek az intézményt, akkor a gimnáziumban elkezdődik a svédasztalos, szabadszedéses étkezés bevezetése.