

A mobil tárolókkal időt, energiát és munkaerőt is megtakaríthatnak.
Akár egy ezer fős rendezvény vendéglátását is tudják biztosítani azokkal a berendezésekkel, amelyeket a napokban szerzett be a Gyulakonyha Nonprofit Kft. A három melegen tartó és a két hűtőberendezés a biztonságos és gyors ételszállítást szolgálja, mellette nagymértékben leegyszerűsíti a tálalás folyamatát is, fogalmazott Ambrus György ügyvezető. A melegen tartók akár 100 celsius fokig képesek a behelyezett ételek hőtartását biztosítani. A tárolókapacitásuk is jelentős, hiszen egy-egy mobil készülékbe huszonnyolc tálcát tudnak betenni.
Ha szükséges, egy nap alatt akár két helyszíni vendéglátás is megoldható a jövőben, mondta Ambrus György. A fejlesztés gondolata már régóta érlelődött. Évekkel ezelőtt, egy szakácsversenyen találkoztak először a bankettkocsikkal, azóta tervezték beszerzésüket. Ambrus György kiemelte, a mobiltárolók komoly előrelépést jelentenek a minőségi vendéglátásban.
A Gyulakonyha új berendezései külsejükben is esztétikusak, bármilyen rendezvényen megállják a helyüket.