2019. június 25., kedd
FONTOS

Párbeszéd

Kézjegy – Győri Árpád bádogosmester

Győri Árpád bádogosmester több mint húsz éve foglalkozik komolyabban mesterségével, azóta munkái az ország számos területén megtalálhatók. Idén kiérdemelte a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az Év Békés Megyei Kézműves Vállalkozója elismerést. Az Almásy-kastélyon végzett bádogosmunkájáért 2017-ben Építőipari Nívódíjjal tüntették ki.  

Tovább »

3Téma – Bányai György

  A sok csapadék miatt valamelyest csúszik a virágültetés, de hamarosan teljes pompájukban ragyognak Gyula közterületei. A 3Témában elhangzott, a Béke sugárúton tavaly elültetett gesztenyefák közül valamennyi megmaradt.

Tovább »

Törvényszéki Krónika 2. rész

A Törvényszéki Krónika 2. részében a Gyulai Törvényszék szervezetéről volt szó, melyet dr. Bagdi Árpád elnök ismertetett. Dr. Marton Erika sajtószóvivő, bíró szót ejtett az épület és az azt körülvevő park történetéről, az itt található műalkotásokról, hiszen a Gyulai Törvényszék éppen ezeknek köszönhetően került a Települési, valamint a Békés Megyei …

Tovább »

3Téma – Gebei Béla, Gyurkó Dániel

Elkészült a film a Rotterdamtól Köröstarcsáig tartó hajóútról. A különleges kalandra egy Békés megyeiekből álló társaság vállalkozott. A 3Témában Gyurkó Dániel és Gebei Béla beszélt az útról, a filmről és arról, hogy miért jó újra hazatérni.

Tovább »

3Téma – Gyula Open

25 ezer dollár összdíjazású nemzetközi verseny házigazdája a héten a gyulai Tenisz Szabadidő Sport Klub. A városba több, mint 20 országból érkeztek az elkövetkezendő évek leendő teniszcsillagai.

Tovább »