2024. május 10., péntek
FONTOS

A sikeres horgászat alapja a megfelelő telepítés

 

Több horgászegyesület is működik városunkban, amelyek szoros kapcsolatot ápolnak egymással. A horgászidény kapcsán a 3Témában Kónya Ferenc, a gyulai dolgozók és Schlett Árpád a Gyulai Sporthorgász Egyesület elnöke volt a vendégünk.

{vsig}galeria/horgasztelepites{/vsig}

A Gyulán működő horgász egyesületek igen komoly tagsággal, és most már jelentős bázissal bírnak, ami azt mutatja, hogy sokan választják a kikapcsolódásnak ezt a kulturált formáját a szabad levegőn.

Az egyesületek komoly munkát végeznek annak érdekében, hogy a horgászat színvonala a lehető legmegfelelőbb legyen. A jó horgászat egyik alfája és ómegája a megfelelő telepítés.

Az egyesületek erre is nagyon odafigyelnek, hiszen ennek komoly szabályai vannak, mit mikor hová és hogyan lehet telepíteni. Persze ennek meg is van az eredménye a fogásszámot illetően. Schlett Árpád elmondta, legközelebbi versenyük a Munkácsy tavon lesz, ahol a XIV. Országos Tűzoltó Horgászversenyen mérhetik össze horgásztudásukat, a benevező lánglovagok.

Videó itt.

Nézze meg ezt is:

Legyünk társak a közlekedésben!

A közlekedési kultúra napjához közeli időpontban szerveztek a témához kapcsolódó programot Békéscsabán. A turisztikai főpályaudvaron …