2024. május 7., kedd
FONTOS

Többféle programot ígér a kamaraterem februárra

A február is többféle programot kínál a kultúrabarátoknak a várszínház kamaratermében. Kiállítás, filmvetítés és zenés est is színesíti a repertoárt, számos ismert hazai művész közreműködésével.
Már a hónap első napján Kardos Horváth János önálló estjével várják a színházbarátokat. A korábbi Kaukázus együttes frontembere jó néhány dalt eljátszik majd ebből az időszakból. Február 7-én egy kiállítást nyitnak meg “Pasztellfestők – egy évtized a pasztell jegyében” címmel, majd ugyanaznap este egy közönségtalálkozóval egybekötött filmvetítés lesz, ahol az Ernelláék Farkaséknál című hazai díjnyertes alkotást lehet megnézni, majd utána lehetőség lesz egy kötetlen beszélgetésre az alkotókkal. A februári programban egy legendás barátság története is megelevenedik Pataki Éva: Edit és Marlene című zenés előadásában.
A februárt egy könnyűzenei programmal zárja a teátrum a Cseh Tamás Program jóvoltából a Random Trip ad koncertet a kamarateremben, ami egy improvizációra épülő zenei utazás lesz, ismert hazai előadók közreműködésével.

 

Nézze meg ezt is:

Stroke tréninget tartottak a gyulai tagkórházban

Stroke team tréninget tartottak a napokban a Békés Vármegyei Központi Kórház gyulai skill laborjában. A …