2021. február 25., csütörtök
FONTOS

A mangó ízű fagylalt a legnépszerűbb idén

A mangó ízű fagylalt a vendégek kedvence, de népszerű a többi gyümölcsös desszert is.

Augusztus 20-ához közeledve azonban a vendégek érdeklődése egyre inkább az ország tortája felé fordul. Vasárnaptól, a Boldogasszony csipkéje elnevezésű édesség, valamint a cukormentes Kicsi Gesztenye fantázianevet viselő torta a város 3 cukrászdájában is elérhetővé válik majd.

A nyár folyamán a helyi specialitásokat, az Anna-szeletet, mák szuflét, a gesztenye tortát vagy a francia jellegű desszerteket kóstolták meg külföldről érkező vendégek.

Idén a Kézműves cukrászda kínálata közül a mangó fagylalt mellett a legtöbben a pisztácia és a fekete cseresznye ízűt választották. A szezonális különlegességek kínálatába a közeljövőben bekerül az áfonya is.
Balogh László elárulta, a vásárlók körében nem tapasztaltak igényt az extrémebb fagylaltkülönlegességek értékesítésére, inkább a kiváló minőséget tartják szem előtt, melyet a friss, természetes alapanyagok felhasználásával biztosítanak.

Vasárnap reggel 10 órától naponta több mint ezer szelettel készülnek az idei ország tortájából.

Nézze meg ezt is:

Robbanásra számítanak a gyulai turizmus szereplői, áremelkedés is várható

  A kényszerű zárvatartás idején minden szállásadónál megvalósultak azok a fejlesztések, melyek a biztonságos szálláshoz szükségesek. …