2022. május 25., szerda
FONTOS

Megkezdődött a felkészülés a Grosics Akadémián

A két hetes előkészítő időszak után hétfőn megkezdődött a téli felkészülés a Szeged-Csanád Grosics Akadémia gyulai divíziójánál. Az U14-es csapat munkáját Bali István vezeti a következő időszakban.

Az akadémián nagy reményekkel tekintenek a következő időszakra, hiszen jó eséllyel jelentősen bővülhet a gyermeklétszám. Mindezt megalapozhatja az a körvonalazódó együttműködési megállapodás, mely révén az ÁGOTA Alapítvány által támogatott gyermek kerülhetnek Gyulára, és válhatnak jól képzett labdarúgóvá.

Kiss János szakmai vezető elmondta, toborzókat tartanak, illetve a gyermekeket folyamatosan figyelik majd a saját környezetükben, és úgy választják ki azokat, akik tehetségesek, egyben alkalmasak a szigorú, fegyelmet követelő akadémiai életre. Mindez nagy lehetőséget jelenthet a fiatalok számára, hiszen jó körülmények között, képzett szakemberek vezetésével lehet belőlük futballista jó eséllyel a Szeged-Csanád Grosics Akadémia jelenleg az NB II élmezőnyéhez tartozó együttesében, a gyulai Grosicson pedig ezzel párhuzamosan növekedhet a gyermeklétszám.

Nézze meg ezt is:

Csempe helyett 155 millió forintot érő cipő Gyulánál

  A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai közúti ellenőrzésen 7040 pár hamis cipőt találtak egy …