2024. április 30., kedd
FONTOS

Egyre többen igénylik a Gyulakonyha szolgáltatásait

 

Februárban foglalta el új telephelyét a Gyulakonyha. A régi, Szent István utcában található épületet kinőtte a cég.

Az egykori relégyár épületében viszont egy modern, a XXI. századi igényeknek megfelelő konyhát alakítottak ki. Ambrus György ügyvezető kiemelte, közel 100 százalékosan sikerült átállniuk az elmúlt időszakban.

Az ügyvezető hangsúlyozta, a Szlovák Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégiummal szerződést kötöttek, hogy a Gyulakonyha élelmezze őket. Itt szeptember elsejével kezdenek, és közel 400 adagot visznek oda. Ambrus György kiemelte, vannak kötelező feladataik, melyben a gyulai gyerekek közétkeztetését látják el. Vállalkozási tevékenységben pedig az alapítványi iskoláknak visznek ebédet, emellett az idősek étkeztetését is megoldják. Friss hír, hogy a sportcsarnokkal szemben épült mini bölcsődét is a Gyulakonyha látja el a jövőben. A kiszállítás is gazdaságosabb lett, hiszen két elektromos autót vásároltak, ezek az elmúlt hét hónapban egy percet sem töltöttek a szervízben. A jövőben még egy ilyen járművet szeretnének vásárolni.

Ambrus György kiemelte, az új épületben biztosított számukra az, hogy továbbra is minőségi ételt tegyenek az asztalra. Az ügyvezető hangsúlyozta, fontos számára, hogy helyi alapanyagokból készüljenek az ételek.

 

Nézze meg ezt is:

Közel hétszázan sportoltak a sérült gyermekekért

A videóban megnézhető, hogyan rajtolt el a tizenötödik Fuss a sérült gyermekekért! rendezvény hét és …