2024. május 6., hétfő
FONTOS

Gyula a legnépszerűbb úti célpontok között volt a szünetben

 

Különleges arcát mutatja ősszel Gyula az idelátogatóknak, amely az idén sok utazáskedvelő kíváncsiságát keltette fel. Az őszi szünetben a fürdőváros az ország három legkeresettebb úticéljai között szerepel, amelyben kulcsszerepe van a városmarketing tevékenységnek.

Gyula három kiemelt attrakciója a várfürdő, a gyulai vár és az Almásy-kastély mellett számtalan más programlehetőség van, ami teljessé teszi az itt töltött időt a vendégeknek, emelte ki Onofer Eszter. Az őszi hónapokban Gyula természeti értékei, a várost körülölelő erdők is kiválóak az aktív pihenést kedvelőknek, mellette a gasztronómiai kínálat is felértékelődik. A városmarketing menedzser az őszi szünetben tapasztalt számadatokról beszélt.

A város adottságai mellett széleskörű összefogás szükséges ahhoz, hogy Gyula hosszú távon versenyben tudjon maradni a hazai utazási listákon, hangsúlyozta Onofer Eszter, felépített marketingtevékenységük is ezt a célt szolgálja.

Bár még egy hónap van hátra az őszi időszakból, már javában tart a téli kampányidőszak a Gyulai Tourinform Irodában. A vendégigényekre hangolódva, a programgazdák is kiemelt kínálattal készülnek a karácsonyi ünnepekre.

 

Nézze meg ezt is:

Stroke tréninget tartottak a gyulai tagkórházban

Stroke team tréninget tartottak a napokban a Békés Vármegyei Központi Kórház gyulai skill laborjában. A …