2024. április 30., kedd
FONTOS

Pedagógusnappal egybekötve köszöntek el Petróczki Zoltánnétól

Pedagógusnappal egybekötve köszöntek el Petróczki Zoltánné korábbi intézmény vezetőtől csütörtök délután, a Karácsonyi iskolában.

Az eseményt korábban szerették volna megtartani, de a járványügyi helyzet miatt erre csak most kerülhetett sor. Petróczki Zoltánné 1978-ban kezdte el hivatását.

A Karácsonyi János Katolikus Iskola alapításától kezdve a tanári kar oszlopos tagja volt. Diákjai számos rangos versenyen értek el dobogós helyezéseket pályája alatt. Az 1978-as év különleges évnek számított, hiszen a magyar közoktatásban egy nagy reform mozgalom indult, amely az egész pályafutását meghatározta.

Mindig érdekelte a közoktatás megújítása, szakértőként a katolikus pedagógiai intézetben sok éven át tevékenykedett. Részt vett többek között a Hoffmann Rózsa és Bajzák Eszter nővér által kidolgozott intézményellenőrzési programban. Volt tantárgygondozó, részt vett a katolikus kerettanterv kidolgozásában, a korábbi NAT-ban. Az első száz mesterpedagógus között lehetett.

Az eseményen a gyerekek egy kis műsort állítottak össze Mári Zoltánné Mészáros Andrea vezetésével, amellyel búcsút vettek a korábbi igazgatótól.

 

Nézze meg ezt is:

Közel hétszázan sportoltak a sérült gyermekekért

A videóban megnézhető, hogyan rajtolt el a tizenötödik Fuss a sérült gyermekekért! rendezvény hét és …