2024. április 30., kedd
FONTOS

Újabb járdaszakasz újult meg a Dobozi úton

Az elmúlt években elindult az északi városrészben egy járdarehabilitációs program, amelynek célja, hogy a főutak menti szakaszokat megújítsák. Már korábban befejeződött a Sarkadi úti járda felújítása, amely több ütemben készült el. Ezután, tavaly kezdődtek hasonló munkálatok a Dobozi úton is.

Alt Norbert alpolgármester, a körzet képviselője elmondta, a nagy gyalogosforgalom annak köszönhető, hogy ezeken a járdaszakaszokon tudják megközelíteni az emberek a városközpontot.

Alt Norbert kiemelte, reményeik szerint 2019-ben a Dobozi út teljes járdaszakasza megújulhat, de ez még a jövő évi költségvetéstől is függ. A munkálatok teljes befejezésekor a bekötőutak járdaszakaszait fogják rehabilitálni. Idén ez el is kezdődik a Vasút utcával, ahol a járdalapokat teljesen újrarakják, a törötteket kicserélik, a veszélyes szakaszokat teljesen felújítják. Alt Norbert hozzátette, a városrészt övező Halácsy, Madách utca, Csókos út szakaszokra a város nyert forrást. Ezeken a szakaszokon jövőre teljesen kicserélik a járdákat.

Nézze meg ezt is:

Közel hétszázan sportoltak a sérült gyermekekért

A videóban megnézhető, hogyan rajtolt el a tizenötödik Fuss a sérült gyermekekért! rendezvény hét és …