2024. április 30., kedd
FONTOS

Szegedi döntetlen a Videoton II. ellen Gyulán (VIDEO)

A találkozó első időszaka a szegedi fölény jegyében telt, a vendégek kapura nem voltak veszélyesek, a hazai együttes viszont több helyzetet kialakított. Igaz, ezeket nem sikerült gólra váltani. A Videoton kevés próbálkozását sikerrel állították meg a szegedi védők.

Kevéssel a félidő vége előtt végül az utóbbi időszak szinte valamennyi mérkőzésén eredményes Germán Tamás vette be a vendégek kapuját.

A második játékrészben támadóbb futballt mutattak be a fehérváriak, így közel 60 perc után már kapura is lőttek. A fordulatot mégis egy vitatott bírói ítélet hozta meg. A büntetőt a portugál Joaquim Manuel Welo Lupeta értékesítette, így a Videoton kiegyenlített.

A folytatásban a Szeged mindent megtett az egyenlítésért, Germán óriási kapufát lőtt. Egyre feszültebbé vált a játék is, a hosszabbításban egy durva szabálytalanság után kiállították az egyik vendég játékost, de az eredmény nem változott. Az NB III. Közép csoportját a Soroksár vezeti 16 ponttal, a Szeged 14-gyel 3. , a Rákosmente ellen 3-1-es vereséget szenvedő Gyula 13-mal a 4.

Nézze meg ezt is:

Közel hétszázan sportoltak a sérült gyermekekért

A videóban megnézhető, hogyan rajtolt el a tizenötödik Fuss a sérült gyermekekért! rendezvény hét és …