2024. április 30., kedd
FONTOS

Gajda Róbert: Galbács Mihály elnézést kért

Közleményben tájékoztatta a Gyula Tv-t Gajda Róbert korábbi gyulai alpolgármester, kormánymegbízott, hogy elnézést kért tőle Galbács Mihály az őszi, önkormányzati választási kampányban tett állításai miatt. A közleményben ez áll:

“Az őszi önkormányzati választási kampányban polgármester- és képviselőjelöltként induló Galbács Mihály a személyemre vonatkozóan nagy nyilvánosság előtt valótlan és hazug kijelentéseket tett. Becsületsértő állításait egy általa szerkesztett választási kiadványban is terjesztette. A kiadványban szereplő, személyemet ért súlyos és valótlan tartalmú rágalmakért ezért ellene rágalmazás miatt magánvádas büntetőfeljelentést tettem a Gyulai Járásbíróságon.

Az üggyel kapcsolatos bírósági személyes meghallgatás a napokban lezajlott, ahol Galbács Mihály az általa
megfogalmazott valótlanságok és rágalmak nagy nyilvánosság előtt történt híresztelése és terjesztése miatt elnézést kért. A meghallgatás során jegyzőkönyvbe vett bocsánatkérésének a szövege így hangzott: „Sajnálom, hogy Gajda Róbertről a nagy nyilvánosság előtt a magánindítványban szereplő, becsületét sértő állításokat híreszteltem, ezért elnézést kérek”. Galbács ezzel elismerte, hogy a kampányban személyemmel kapcsolatban megfogalmazott –
és kiadvány formájában is terjesztett – vádjai és rágalmai alaptalanok, valótlanok és becsületsértőek voltak.

Bocsánatkérését elfogadtam, így a magam részéről az ügyet a továbbiakban lezártnak tekintem.”

Nézze meg ezt is:

Közel hétszázan sportoltak a sérült gyermekekért

A videóban megnézhető, hogyan rajtolt el a tizenötödik Fuss a sérült gyermekekért! rendezvény hét és …