2024. május 5., vasárnap
FONTOS

Termál – Pénzügyőr 1-1 (VIDEO)

A mérkőzés 12. percében Sipos a középen induló Styeczt próbálta játékba hozni, de Hajdú hamarabb ért a labdához. Néhány pillanattal később Feil tört a hazai kapu felé, de lövése gyengének bizonyult.

A 15. percben még csak próbálkozott a fővárosi együttes, viszont egy perc múlva Karvalics lábáról pattant be a labda, így a vendégek hamar megszerezték a vezetést. A 19. percben Gyürki szabadrúgása veszélyeztette Harman kapuját. A következő helyzet ismét a fővárosi csapat előtt adódott. Gyürki tört a kapu felé, de Szabó időben megállította.

A 27. minutumban jött az egyenlítés. Nagy Gergely jobb szélről, szabadrúgásból csavart a kapuba. Néhány perccel később ismét a hazai csapat veszélyeztetett, amikor Balogh lőtt fölé. A félidő végéhez közeledve Gyürki szögletből teremtett helyzetet, de Harman blokkolta.

A második félidő elején Feil jutott labdához, lövése alig ment a kapu fölé. Kevéssel ezután Nagy passza után Okos lőtt mellé. Feil beadását Gyürki rúgta Harman kezébe. A mérkőzés vége előtt 20 perccel Okos passza Szabó fejéről Balogh elé pattant, aki nem tudta bevenni a zöldek kapuját. Nem sokkal ezután ismét Balogh előtt nyílt lehetőség, de Hajdu éber volt.

A hajrában a Gyula megpróbálta itthon tartani a 3 pontot. Nagy lövését Hajdu lábbal hárította. A 87. percben Sztunga szabadrúgása kerülte el a hazai kaput. A hármas sípszóig az eredmény már nem változott: Várfürdő-Gyulai Termál FC – Pénzügyőr SE 1-1.

A vendégcsapat vezetőedzője, Vatai Attila elégedett volt a mérkőzés végeredményével.

A Várfürdő-Gyulai Termál FC következő mérkőzése a SZEOL ellen lesz, Szegeden.

Nézze meg ezt is:

A legszebb konyhakerteket keresik

A növényi sokféleség jegyében, a gyulai önkormányzat az idén is keresi a város legszebb konyhakertjét. …