2024. május 8., szerda
FONTOS

Szeged-Grosics – Siófok 1-2 (VIDEO)

Takács Tamás játékvezető sípszója után kezdetét vette a 90 perces harc a három pontért. A Siófok végezhette el a mérkőzés első szögletét a hatodik minutumban, de a labdát Gál majd Tamás sem tudta kapuba küldeni. A 20. minutumban Obot Nagy előtt indította Achimot, aki Szabónak továbbított, ő pedig magabiztosan mattolta a siófoki kaput. Kis idő múlva ismét a Szeged előtt nyílt lehetőség. Szabó szabadrúgása Germán sarkáról a tizenhatosról kifelé vette az irányt. A 35. percben Király a kapu fölé lőtt, nem sokkal később a másik oldalon pedig Gál fejelte a kapu fölé a játékszert. Öt minutummal később Obot szöktette Germánt, aki az elfekvő siófoki kapus mellett elvezette a labdát, de azt kapuba már nem tudta helyezni.

A második játékrészben a Szeged-Grosics továbbra is növelni szerette volna előnyét, míg a Siófok a hátrányát próbálta ledolgozni.

A 82. percben Rusvai ívelt ismét a kapu elé. A labda Szabóról lepattanva Futó elé került, aki ballal bevette a szegedi kaput. Alighogy kiegyenlített a Siófok, egy perccel később már meg is fordította a mérkőzést. Elek Zabari és Tóth mellett a kapu elé lőtt, majd a középen érkező Tóth becsúszva mattolta a szegedi kaput. A Szeged a hajrában még kialakított helyzeteket, de egyenlíteni nem tudott.

A Szeged 2011-Grosics Akadémia szombaton a Kisvárdát fogadja Gyulán.

Nézze meg ezt is:

Fúziós tánccal ért véget a várszínház tavaszi évada

India ősi eposza, a Ramajana szolgáltatta a fő témát a Trigatu tánccsoport társulatának, akik a …