2024. május 9., csütörtök
FONTOS

Az Eurofinshez csatlakozik a gyulai Food Analytica

Partnerséget ajánlott a kedd délelőtti, városházi sajtótájékoztató házigazdája, Görgényi Ernő gyulai polgármester az Eurofins csoportnak. Ez a szervezet a bioanalitikai vizsgáltok egyik világszinten is vezető cége. Az Eurofins vásárolta fel a Food Analyticát, mely Dél-Magyarországon 90 munkatársat foglalkoztatva közel 400 magyarországi és romániai szerződött partnert szolgál ki. Évente 140 ezer mintával közel félmillió vizsgálatot végeztek el Gyulán, ezzel hazánkban az egyik piacvezető vállalkozássá váltak, Ábrahám Csaba ügyvezető szerint azonban a további fejlődés érdekében meg kellett hozni ezt a lépést.

A Food Analytica tovább erősíti az Eurofins csoport globális jelenlétét elsősorban az élelmiszeranalitikai piacon, és komoly lehetőségeket teremt a régióban történő további növekedéshez. Ő sok lehetőséget hordozó lehetőségként tekint arra, hogy az Eurofins felvásárolta a Food Analyticát.

– Büszke vagyok, hogy az Eurofins és a Food Analytica egyesíti erőit Magyarországon és Romániában. Biztos vagyok benne, hogy minden érintett fél profitálni fog ebből az együttműködésből: Food Analytica az Eurofins tudásából, a
több mint 150.000 validált vizsgálati módszerből. Az Eurofins a szakmailag kiemelkedő helyi laboratóriumokból. A megrendelők pedig a tovább javuló szolgáltatási színvonalból – hangsúlyozta Adrian Kis, az Eurofins regionális igazgatója.

Az Eurofins cégcsoport a világ 42 országban van jelen, több mint 30 ezer munkavállalóval és 150 ezret is meghaladó vizsgálati módszerrel.

Nézze meg ezt is:

Japán nap a Hanami jegyében címmel rendeztek programokat Gyulán

A Mogyoróssy János Városi Könyvtárban többek között előadások, workshop, japánkert és japán ételek várták az …