2024. május 7., kedd
FONTOS

Bemutatták a megye 100 legerősebb cégét

Három Gyulai cég is benne van az első harmincban a TOP 100 Békés Megye Gazdasága című kiadványban, melyet a megyei kereskedelmi és iparkamara Gazdasági évnyitóján mutattak be. A rendezvényen elhangzott: a térségben sokat javult a foglalkoztatás helyzete, de további munkahelyteremtő beruházásokra lenne szükség.

A TOP 100 Békés Megye Gazdasága 2017 c. kiadványról Kovács Tamás a NAV megyei igazgatója tartott előadást a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Gazdasági évnyitóján a Phaedra rendezvényközpontban. A kötet a megye gazdaságának főbb jellemzőit, a legsikeresebb vállalkozások eredményeit, valamint a térség fejlesztési lehetőségeit mutatja be.

Orosz Tivadar a megyei iparkamara elnöke köszöntőjében kiemelte, a megyében bár javult a foglalkoztatási helyzet, további munkahelyteremtő befektetésre lenne szükség.

A TOP 100 első három helyén az orosházi jármű- és alkatrészgyártással foglalkozó Linamar Hungary Zrt., a szarvasi baromfihús feldolgozó Gallicoop Zrt., valamint a síküveggyártó Guardian Orosháza Kft. áll. A lista a fürdővárosi cégek közül 9. az Ékésker, 16. a Gyulahús és 27. a Hrabovszki és Fia Kft.

Nézze meg ezt is:

Stroke tréninget tartottak a gyulai tagkórházban

Stroke team tréninget tartottak a napokban a Békés Vármegyei Központi Kórház gyulai skill laborjában. A …