2024. április 26., péntek
FONTOS

Szeged 2011-Grosics Akadémia – Hódmezővásárhelyi FC 3-1

A harmadosztályban játszó Hódmezővásárhelyet fogadta szombaton a Szeged 2011-Grosics Akadémia. Az égiek nem voltak kegyesek a mérkőzés alatt, hiszen a 90 perc alatt szakadt az eső. A felkészülési időszakban a hazai együttes a vasárnapi, törökországi edzőtábor előtt akart bizonyítani.

Az első szegedi találatra a 29. percig kellett várni, mikor Pászka szögletét Zádori csúsztatta meg fejjel. Az 59. minutumban egyenlített a Hódmezővásárhely. Szekér első lövésével Szántait találta telibe, de ezt követően az elpattant labdát már a kapuba helyezte. 10 perccel később ismét egy szögletet követően szerzett gólt a Szeged-Grosics. Farkas fejelt a kapu irányába, majd a vetődő vásárhelyi kapus kezei között gurult át a labda a gólvonalon. A 75. minutumban tovább növelte előnyét a Szeged-Grosics, mikor Hegedűs vette be a kaput távolról. A mérkőzés eredménye a hármas sípszóig már nem változott. Szeged 2011-Grosics Akadémia – Hódmezővásárhelyi FC 3-1.

A Szeged 2011-Grosics Akadémia vasárnap elutazott a 10 napos törökországi edzőtáborba, ahol egy első osztályban szereplő üzbég, két másodosztályú orosz, és egy cseh együttes ellen lépnek pályára. A csapat idei első NB II-es tétmérkőzését február 25-én a Vác ellen játssza.

Nézze meg ezt is:

Régiós bowling versenyt rendeztek sérült sportolóknak

  A Magyar Speciális Olimpia Szövetség és a Harruckern SE szervezésében rendeztek a napokban regionális …