2024. május 2., csütörtök
FONTOS

Dicsa Noéminek gyűjtötték az adományokat Kétegyházán

A Zártszelvény SE Egyesület és az Együtt a Kisangyalokért Alapítvány közösen szervezett családi napot Kétegyházán az elmúlt hétvégén.

Az alapítvány tavaly alakult azzal a céllal, hogy a mozgáskorlátozott gyerekeken segítsen. Ezen az eseményen Dicsa Noémi számára várták az adományokat. A kétegyházi kislány gerincvelői izomsorvadással küzd, mely nemcsak az életkilátásait, hanem a hétköznapokat is jelentősen megnehezíti. A kislány segítésére már számos helyről érkezett felajánlás és támogatás, ezt a rendezvényt is érte szervezték szombaton.

Dicsa Noémi kezelésének támogatására nem csak itthonról, de Németországból, Angliából és Belgiumból is érkezett felajánlás. A kétegyházi eseményre szép számban látogattak el családok, a hétvégén Pécsről, Egerből, Mezőkovácsházáról is érkeztek vendégek, akik csak azért jöttek, hogy segítsék a betegséggel küzdő kislányt. Az ügy érdekében még további jótékonysági programot is szervez az egyesület.

Aki szeretné segíteni Dicsa Noémi gyógyulását, az alábbi bankszámlaszámra utalhat: 11733027-28360616. A márciusi programok után április 23-án jótékonysági bált is szervez az Együtt a Kisangyalokért Alapítvány, melyet szintén Kétegyházán tartanak meg.

Nézze meg ezt is:

Bokrétaünnep a Magvetőben

    Hétfőn a Magvető református iskola épülő tornaterménél rendeztek bokrétaünnepet abból az alkalomból, hogy …