2024. május 8., szerda
FONTOS

Megújult Békés megye turisztikai arculata

A Békés Megyei Önkormányzat Közgyűlése 2017-ben döntött az általa működtetett Tourinform iroda feladatainak és arculatának az átszervezéséről. Az arculatváltás egy határon átnyúló, román-magyar program által jöhetett létre – jelentették be a napokban megtartott sajtótájékoztatón, Békéscsabán.

Ez történt Békés megye turisztikai arculatával, melyet a térség gyógyvízkincsei, természeti és kulturális értékei, illetve egyedi gasztronómiájának kiemelésével tettek meg a szakemberek. Pirosné Blénessy Erika külkapcsolati turisztikai koordinátor elmondta, az arculat logójának tervezésekor fontos szempont volt, hogy az egész megyét megjelenítsék.

Összesen három megyei önkormányzat tart fent az országban megyei tourinform irodát, és Békésben továbbra is fontosnak tartják ezt. Az utóbbi időben a Békés Megyei Önkormányzat, illetve a Békés Megyei Értéktár arculata is megújult, ehhez kellett igazodjon az új turisztikai arculat is.

A Békés Megyei Önkormányzat a turisztikai arculatváltással párhuzamosan több közös megjelenést is szervez a közeljövőben az ország több belföldi utazási vásárán.

Nézze meg ezt is:

Diákolimpiai döntőt rendeztek Gyulán

  Péntek délután a megnyitóval vette kezdetét a 7-8. osztályos fiú labdarúgás Országos Diákolimpia Döntője …