2024. május 8., szerda
FONTOS

A koraszülött-mentőknek gyűjtenek szombaton

Sajtótájékoztatót tartottak szerda délelőtt az Almásy-kastély parkjában.

Július 30-án, szombaton a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány számára rendezik meg Szabadkígyóson az I.D.E. jótékonysági fesztivált.

Abdulrahman Abdulrab Mohamed az eseményen kiemelte, hogy példaértékű volt korábban az az összefogás, amelyből meg tudták vásárolni a koraszülött mentőautót, melynek működtetése az egyik legnagyobb kihívás, mert cserélniük kell a különböző orvosi műszereket.

Az esemény megálmodója, Kovács László elmondta, hogy idén februárban rendeztek egy mentős bált, melyen a befolyt összeggel a Békéscsabai Mentő Alapítványt támogatták. Pozitív fogadtatása volt a megmozdulásnak, ezért gondoltak arra, hogy ismét legyen egy ilyen rendezvény, csak most a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány számára.

Az rendezvényen számos táncos és zenés programmal várják az érdeklődőket.  Mindezek mellett lesz még kézműves kirakodóvásár, arcfestés, lufihajtogató bohóc, és különböző egészségmegőrző szűrések.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 05. 06.

Témák: – Hétfőn megkezdődtek az érettségik. Békés vármegyében. Ötvennégy tantárgyból, 45 intézményben, 111 bizottság előtt …