2023. november 30., csütörtök
FONTOS

Hétvégén újra „Muzsikál az erdő”

 

A Gyulára látogatók a várost elsősorban a történelmi nevezetességei, a gasztrokulturális értékei miatt keresik fel, holott Gyula csodálatos természeti értékekkel is rendelkezik, emelte ki Görgényi Ernő.

A Muzsikál az erdő rendezvénysorozat erre hívja fel többek között a figyelmet, amely kiválóan ötvözi a zenei kultúrát a természeti értékekkel és az erdőjárás kultúrájával. A rendezvény helyszínei kerékpárral is jól megközelíthetőek, fogalmazott a polgármester, köszönhetően az elmúlt időszak beruházásainak.

A „Muzsikál az erdő” évtizedek óta a regionális Erdők hete nyitórendezvénye is, amely összeköti a helyi közösségeket és az országokat is, a határokon átívelve, fogalmazott Szabó Lajos. A rendezvény 20. évfordulóján a Körösök-völgyében minden eddiginél színesebb programokkal várják a látogatókat.

A Muzsikál az erdő rendezvény idei mottója: az erdő átölel, éltet és fenntarthatóságra nevel. Ennek jegyében várják az érdeklődőket a hétvégén, a részletes programokról a muzsikalazerdo.hu oldalon lehet tájékozódni.

Nézze meg ezt is:

Dartsversenyt rendeztek a Pánczélban

  Kedd délután újra együtt dartsoztak a Pánczél Imre iskola diákjai a város más intézményeiből …