2024. április 28., vasárnap
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2023. 09. 26.

Témák:

– Orvosként, vezetőként és gyulai polgárként is meghatározó személyiség volt Pintér Miklós, aki a napokban, 99. életévében hunyt el. Hétfő délután a gyulai kórházban tartottak búcsúztatót.

– Idén elkezdődik a Békéscsaba – Berettyóújfalu gyorsforgalmi út tervezése. Erről is szó volt a legutóbbi vármegyei közgyűlésen. Emellett az iparkamara és az agrárkamara tájékoztatóját hallgatta meg a grémium, valamint szó volt a Bursa Hungarica felsőoktatási ösztöndíjpályázatról is.

– Szeptember utolsó hétvégéjén különleges élményben lehet része a „Muzsikál az erdő” rendezvénysorozatba bekapcsolódóknak, hangzott el a kedd délelőtti, Városerdőn megtartott sajtótájékoztatón. Az erdőt és a zenét összekötő háromnapos programra korosztálytól függetlenül várják az érdeklődőket.

– Sárga színű virág tűnik fel a Kígyósi pusztán. A réti őszirózsa mellett megjelent az aranyfürt, amely ékkőként tűnik ki a másik faj mellett.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 22.

Témák: – Megáldották a gyermekeket a Nádi Boldogasszony templom felszentelésének 201. évfordulóján. Tapodi Krisztián káplán …