2024. május 2., csütörtök
FONTOS

A szociális munkát ünnepelték a gyulai Vigadóban

November 12-e a szociális munka napja.

Ebből az alkalomból rendezett ünnepséget a Gyulai Kistérség Egységes Szociális és Gyermekjóléti Intézménye a Vigadóban. Ilyenkor egy kötetlen vacsorára hívják meg a munkatársakat, valamint díjazzák is őket. Idén az év dolgozója Házse Tibor lett. Ő nyolc éve dolgozik a 5-ös számú idősek klubjában.

Kónya István alpolgármester beszédében kiemelte, több mint két évtizede annak, hogy az ország több helyén egy-egy rendezvénnyel köszönik meg mindazok áldozatos munkáját, akik a szociális élet valamely területén végzik hivatásukat, sokszor ünnepnapokat és hétvégéket feláldozva rászoruló embertársaink megsegítéséért.

Kiss Szabolcs intézményvezető kiemelte, november 12-e minden évben az a nap, amikor a figyelem a szociális szférában dolgozók felé irányul.

Intézményvezetői dicséretet kapott Szabóné Stelkovics Andrea, Bozó Mihályné Méhesi Éva, Kolozsi Anita és Kiss Tibor. Az Aranypedál-díjat Hanzó László érdemelte ki. Az év klubja kupát a Kétegyházi Fogyatékosok Nappali Intézménye kapta. Köszöntötték az intézmény legfiatalabb, közalkalmazotti jogviszonyban álló, határozatlan idejű kinevezéssel rendelkező munkavállalóját, Kurucz Boglárkát.

 

Nézze meg ezt is:

Bokrétaünnep a Magvetőben

    Hétfőn a Magvető református iskola épülő tornaterménél rendeztek bokrétaünnepet abból az alkalomból, hogy …