2024. május 2., csütörtök
FONTOS

Háziorvosi helyettesítés Gyulaváriban

Gyulavári felnőtt lakosainak orvosi ellátása helyettesítéssel, biztonságosan megoldott, tájékoztatott Ködmön Zsolt, a Gyulai Egészségügyi Alapellátási Intézmény vezetője.

Márciustól Trombitás Annamária látja el a körzetbe tartozó, mintegy ezeregyszáz lakos egészségügyi felügyeletét.

Fehér László és Nádas Anna háziorvosok látják el Gyulavári felnőtt lakosságát a 10-es és 11-es számú körzetekben. Nádas Anna tavaly decembertől gyermekvállalás miatt nem dolgozik, fogalmazott Ködmön Zsolt intézményvezető. Az édesanyai örömök egyben a szakorvos tartós távollétét is jelentik, ennek megfelelően igyekeznek hosszú távon megoldani a helyettesítését.

Az előző negyedévben Fehér Lászlóhoz fordulhattak egészségügyi panaszaikkal a betegek, a következő három hónapban Trombitás Annamária látja el a helyettesítést, fogalmazott Ködmön Zsolt. Ha szükséges, a további időszakot is megtervezik.

Háziorvos és belgyógyász szakorvosként a gyulai 8. számú körzetet látja el Trombitás Annamária. A helyettesítéssel megbízott orvos elmondta, március 1-jétől, megváltozott rendelési időben a gyulavári betegeket is fogadja.

A gyulavári betegek a következő időszakban panaszaikkal a megszokott rendelési helyen és az ismert elérhetőség bármelyik kereshetik az egészségügyi szakembereket.

Nézze meg ezt is:

Bokrétaünnep a Magvetőben

    Hétfőn a Magvető református iskola épülő tornaterménél rendeztek bokrétaünnepet abból az alkalomból, hogy …