2024. április 29., hétfő
FONTOS

Hazai győzelem született a Grosics Kupán

Húsvét előtt rendhagyó tornát rendezett a Grosics Labdarúgó Akadémia az U13 és U/14-es korosztály számára, hat meghívott csapat részvételével.

A torna legfontosabb célja az volt, hogy a fiatalok szokták a nagypályás körülményeket.

Első alkalommal hívta életre a Grosics Labdarúgó Akadémia azt a tornát, melyet a tavaszi szünet kezdetén rendeztek Gyulán. A hagyományteremtő Grosics Kupa meghívásos rendszerű volt. Csongrád-Csanádból három csapat, a Szentesi Kinizsi, a Szőreg és az Apátfalva együttese, míg Békésből az orosháziak fogadták el a meghívást, a házigazda gyulai zöld és fehér csapata mellett. Szabó István kiemelte, a torna sikere és népszerűsége azt mutatja, hogy hamarosan továbbiakat is szerveznek.

A fiatalok kifejezetten jól alkalmazkodtak az új és szokatlan körülményekhez, fogalmazott Herczeg Szabolcs, a második helyen végző szentesi csapat edzője.

Apátfalva egy háromezer fős település, több mint száz igazolt labdarúgóval, mondta Bálint Norbert. Az edző hangsúlyozta, mintegy nyolcvanan futballoznak az utánpótlásban, szép sikereket is elérve.
Az első alkalommal rendezett Grosics Kupa hazai sikerrel végződött. Az idősebbek alkotta Zöldek gárdája százszázalékos teljesítménnyel nyerte a tornát.

Nézze meg ezt is:

Közel hétszázan sportoltak a sérült gyermekekért

A videóban megnézhető, hogyan rajtolt el a tizenötödik Fuss a sérült gyermekekért! rendezvény hét és …