2024. április 30., kedd
FONTOS

Gyula négy arcát örökíthetik meg a fotósok

Még a téli hónapokban is jelentős a turizmus Gyulán, ezt annak is köszönhetjük, hogy ebben a térségben tavasztól télig mindig van látnivaló.

Ez adta az ihletet a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft munkatársainak is.

Céljuk az, hogy bővítsék és frissítsék a fotóadatbázisukat. Az általuk kiírt pályázaton azt kérik, hogy a jelentkezők különböző egyéni perspektívákból, változatosan mutassák be a város épített és természeti környezeteit az év mind a négy évszakában.

A sikeres pályázók pénznyereményben részesülnek. Akinek nincs alkalma négy évszakos képeket készíteni, abban az esetben egy évszakra is elfogadják a fotókat. Illetve van egy különdíj, amit azok kaphatnak, akik megfelelnek annak a kritériumnak, hogy mind a négy évszakban egy azonos témáról egy beállításban készítenek fotókat.

A felhívás lehetőséget ad amatőr és profi fotósoknak egyaránt. A pályázókat arra biztatják, hogy saját nézőpontjukból, egyéni stílusukkal és kreativitásukat kibontakoztatva mutassák be városunk legszebb részeit. A belvároson és gyulai váron kívül lehetőség van messzebbre is menni, mint például Mályvádi erdőbe, Póstelekre, Szanazugba vagy Városerdőre.

Nézze meg ezt is:

Közel hétszázan sportoltak a sérült gyermekekért

A videóban megnézhető, hogyan rajtolt el a tizenötödik Fuss a sérült gyermekekért! rendezvény hét és …