2024. április 30., kedd
FONTOS

Sikeres évet zártak a gyulai néptáncosok

A videó elején látható felvételek a felvételek a csopaki néptánc táborban készültek, ahol számos gyulai fiatal töltötte hasznosan, egyben jól szórakozva az időt. A művészeti iskola növendékei az elmúlt napokban is részt vehettek egy táborban, itt éppen a pihenő időszakot töltik a gyerekek.

Ez az időszakban a táborok mellett már inkább jótékonysági fellépésekről szól, azonban a közelmúltban több olyan eredményt is elértek a Gyulán tanuló gyerekek, melyek elismerést érdemelnek.

A művészeti iskola néptánc tanszakának diákjai közül négy egység is bejutott a sátoraljaújhelyi, országos döntőbe, fiú szóló kategóriában Gyepes Ákos és Csomós Balázs szerepelt a legjobbak között, a párosok között pedig Szabó Petra és Zsótér Adrián.

A gyulai versenyzők ugyan nem kerültek a dobogóra, de teljesítményük értékét jelzi, hogy a gyulai művészeti iskolát így az ország 22 legjobb hasonló intézménye között jegyzik.

A fiatalok a megyei versenyeken is bizonyítottak, a szólótáncosok között több érmes minősítést szereztek, az igazán nagy sikert azonban a békési csoportos találkozón érték el.

A néptánc tanszaknál a táborozások mellett a következő időszak már az új tanév előkészítéséről szól.

Nézze meg ezt is:

Bokrétaünnep a Magvetőben

    Hétfőn a Magvető református iskola épülő tornaterménél rendeztek bokrétaünnepet abból az alkalomból, hogy …