2024. április 26., péntek
FONTOS
1/1. HÍrek - 10 perc Beérkező levelek x Áron Csiszér Melléklet17:09 (11 perce) címzett: saját magam 200 ezres adomány: már a mentő berendezésére gyűjtenek Újabb adományban részesült hétfő délelőtt a koraszülöttmentő alapítvány. Az egyik gyulai üzlet 200 ezer forinttal támogatta a tavaly ősszel kitűzött célt. Úgy gondolták, ez egy fontos ügy, ezért ajánlották fel a pénzt. Az elmúlt hetekben összegyűlt a pénz magára a mentőautóra, ezért az alapítvány munkatársai azért dolgoznak, hogy szeptemberre minél több új berendezés kerüljön a járműbe. A jármű közel 30 millió forintba került, de a magas színvonalú ellátáshoz szükséges eszközök sem lesznek olcsók. Abdulrahman Abdulrab Mohamed elmondta, számításaik szerint 18-20 millióba kerülnek majd a műszerek. Ha erre összegyűjtik a pénzt, a folytatásban a működtetés lesz a legfontosabb feladat. https://youtu.be/cP7OEkG-5fI

200 ezres adomány: már a mentő berendezésére gyűjtenek

Újabb adományban részesült hétfő délelőtt a koraszülöttmentő alapítvány. Az egyik gyulai üzlet 200 ezer forinttal támogatta a tavaly ősszel kitűzött célt. Úgy gondolták, ez egy fontos ügy, ezért ajánlották fel a pénzt.

 

Az elmúlt hetekben összegyűlt a pénz magára a mentőautóra, ezért az alapítvány munkatársai azért dolgoznak, hogy szeptemberre minél több új berendezés kerüljön a járműbe. A jármű közel 30 millió forintba került, de a magas színvonalú ellátáshoz szükséges eszközök sem lesznek olcsók.

 

Abdulrahman Abdulrab Mohamed elmondta, számításaik szerint 18-20 millióba kerülnek majd a műszerek. Ha erre összegyűjtik a pénzt, a folytatásban a működtetés lesz a legfontosabb feladat.

Nézze meg ezt is:

Útlezárás várható szombaton Gyula belvárosában

Futóverseny miatt útlezárásokra és forgalomterelésekre kell számítani 2024. április 27-én 10 óra és 14 óra …