2024. április 27., szombat
FONTOS

Áldozatot követelt a nyári fürdőzés

Újabb áldozata volt az elmúlt hétvégén a nyári fürdőzésnek. Egy eleki férfi merült el a Körösben Szanazugnál, akinek azonnal megkezdték a keresését, de a búvárok már csak a holtestét tudták kiemelni.

 

Egy háromtagú társaság szerette volna átúszni a Köröst Szanazugnál, annak ellenére, hogy több helyen ki van írva, hogy ez tilos. Az egyik férfi többször is elmerült a vízben, társai segítettek neki, de az újabb elmerülést követően már nem tudták a felszínre húzni. A rendőrük kiérkezéséig a vízi mentők segítettek a keresésben, de nem jártak sikerrel. Később a rendőrség mellett a katasztrófavédelem és a körös mentőcsoport búvárai is bekapcsolódtak a keresésbe, és egy helyi horgász is ekkor érkezett a helyszínre.

 

Az eleki férfi holtestét a szanazugi üdülősor dobozi oldalán találták meg. Vannak, akik rendszeresen táboroznak itt, ilyenkor mindig felhívják a gyerekek figyelmét a fürdéssel kapcsolatos veszélyekre.

 

Információink szerint az eset kapcsán felmerült a szívinfarktus lehetősége, az ügyet a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja.

Nézze meg ezt is:

Útlezárás várható szombaton Gyula belvárosában

Futóverseny miatt útlezárásokra és forgalomterelésekre kell számítani 2024. április 27-én 10 óra és 14 óra …