2017. szeptember 26., kedd
FONTOS

A tavalyihoz hasonló árbevételt hozhat a gyulai főszezon

Egy felmérés szerint elégedettek voltak a város turisztikai szolgáltatásaival az ide érkező vendégek. A 3Témában a szakemberek a nyári szezont is értékelték.

 

Arató Henrietta a Gyulai Idegenforgalmi Egyesület alelnöke optimistán nyilatkozott a 3Témában az ide turisztikai főszezonról. Bár a tavalyi évhez képest valamelyest később indult be a szezon, de július közepén már teljes kihasználtsággal üzemeltek a szállások. Bár végleges számadatok még nincsenek az eddigi eredmények azt mutatják, hogy az idei szezon hozni tudja a tavalyi számokat árbevételben, de ez nem biztos, hogy a vendégforgalom emelkedésében is tükröződni fog.

 

A turizmus szempontjából nagyon fontos, hogy az ideérkező vendégek, mennyire elégedettek az igénybe vett szolgáltatásokkal. Készült egy reprezentatív felmérés, ami a szállással, az étkezéssel és a programokkal kapcsolatban is vizsgálta a turisták elégedettségét, ami igen jó eredményt mutatott.

 

A műsorban szó volt még többek között  a külföldi piac erősítéséről és az idei utószezon várható eredményeiről is.

Nézze meg ezt is:

Hogyan újult meg egy 18. századi pisztoly Gyulán?

Látogatói adományokból restauráltattak egy 18. századi fegyvert Gyulán – közölte a gyulakult.hu. A gyulai Almásy-kastély …