2024. április 26., péntek
FONTOS

Hatvan milliós beruházás kezdődik a városi tornacsarnokban

Több mint 80 millió forintos beruházás valósulhat meg hamarosan a Gyulasport Kft-nél: mondta Kertes István, a cég ügyvezetője a 3Témában.

A sporttelepen napelem rendszert építenének ki, a tornacsarnokban pedig további vizesblokkokat újítanának fel, és korszerűsítenék a létesítmény világítását.

Kertes István A Gyulasport Kft vezetője a 3Témában beszélt azokról a fejlesztésekről, amelyek már megvalósultak az elmúlt időszakban és azokról, amelyeket idén terveznek tető alá hozni. A sporttelepen egy 25 milliós beruházás keretében új napelemeket helyeznének ki, amely komoly megtakarítást jelentene a villamos energia felhasználásában. Emellett a tornacsarnokban is folytatnák azokat a fejlesztéseket, amelyek révén már több fontos beruházást tudtak megvalósítani.

Kertes István a műsorban elmondta még, 2017-ben összesen 450 rendezvényt valósítottak meg ezek legnagyobb részét a szabadidős és diáksport események tették ki. A jövőben az egyik fontos fejlesztési terv a tornacsarnok tetőszerkezetének rendbetétele lesz, ami amellett, hogy régi igény már, a költségcsökkentést is szolgálná. Szó volt még a sportiskoláról is, amely jelenleg 250 fővel működik, de a jövőben további létszámbővítést terveznek.

Nézze meg ezt is:

Testületi ülés: jó évet zártak az önkormányzati cégek

    A Dobos István utca egyirányú szakaszát szeretné a kerékpárosok számára kétirányúvá változtatni Vigné …