2024. április 26., péntek
FONTOS

Idén is lesz tereprali Gyulán

Idén harmadik alkalommal rendezik meg Gyulán és környékén a tereprali országos bajnokság Gyulai Várfürdő Kupa fordulóját, amelyet közösen szerveznek a lengyel tereprali-bajnoksággal.

A szervizközpont idén is a belvárosban, a Vértanúk útján lesz kialakítva, ahol a teljes mezőny három napig állomásozik július 22. és 24. között. A város vezetése támogatja a kezdeményezést: dr. Görgényi Ernő polgármester a verseny fővédnöke, a Gyulai Várfürdő pedig névadó szponzora az eseménynek. A várfürdő igazgatója, Boros László is rajthoz áll navigátorként, Vörös Ferenc pilótával.

A korábban PROHUN néven futó versenyen ezúttal is rajthoz állnak majd a magyar terepralimezőny legnagyobb alakjai, mint a címvédő Szalay Balázs, Fazekas Károly, Korda Erik de Várkonyi Andrea is. A szervezők a nézői pontokról és egyéb információkról folyamatosan tájékoztatják az érdeklődőket.

A mezőny Gyula mellett melegít majd, de lesznek szakaszok Kötegyán és Sarkad környékén is, sőt az elképzelések szerint Újkígyós környékére is ellátogatnak, érintve a pusztaottlakai krosszpályát.

Videónkból még többet megtudhat!

Nézze meg ezt is:

A költészetet ünnepelték a Pánczélban

  Hatodik éve rendeznek költészet napi programot a Pánczél Imre intézményben. A napokban az itt …