2022. január 27., csütörtök
FONTOS

Idén is lesz tereprali Gyulán

Idén harmadik alkalommal rendezik meg Gyulán és környékén a tereprali országos bajnokság Gyulai Várfürdő Kupa fordulóját, amelyet közösen szerveznek a lengyel tereprali-bajnoksággal.

A szervizközpont idén is a belvárosban, a Vértanúk útján lesz kialakítva, ahol a teljes mezőny három napig állomásozik július 22. és 24. között. A város vezetése támogatja a kezdeményezést: dr. Görgényi Ernő polgármester a verseny fővédnöke, a Gyulai Várfürdő pedig névadó szponzora az eseménynek. A várfürdő igazgatója, Boros László is rajthoz áll navigátorként, Vörös Ferenc pilótával.

A korábban PROHUN néven futó versenyen ezúttal is rajthoz állnak majd a magyar terepralimezőny legnagyobb alakjai, mint a címvédő Szalay Balázs, Fazekas Károly, Korda Erik de Várkonyi Andrea is. A szervezők a nézői pontokról és egyéb információkról folyamatosan tájékoztatják az érdeklődőket.

A mezőny Gyula mellett melegít majd, de lesznek szakaszok Kötegyán és Sarkad környékén is, sőt az elképzelések szerint Újkígyós környékére is ellátogatnak, érintve a pusztaottlakai krosszpályát.

Videónkból még többet megtudhat!

Nézze meg ezt is:

556 új eset Békés megyében

Szerdán megszületett az eddigi legrosszabb napi adat, csütörtökön pedig mindjárt a másodikat jegyezhettük fel az …