2024. április 27., szombat
FONTOS

Kreativitás a Deltában

Pénteken véget ért a Dél-alföldi Talentum Akadémia programsorozata, melynek keretében elsőként a kreativitásról az és a nyitottságról dr. Antal Zsolt tartott előadást.

A program vezetője beszédében hangsúlyozta: a kreativitás alapvetően tanulható, bár az alapadottság megléte is igen fontos lehet. Persze ennek kiteljesedéséhez hosszú évek tanulása szükséges.

Dr. Tinger László egyetemi tanár az önismeret kapcsán fejtette ki gondolatatit, hangsúlyozva, hogy egy vezetőnek maximálisan rendelkeznie kell ezzel, hiszen olyan döntéseket kell meghoznia, ami a megfelelő önismeret nélkül kudarcba fulladhat. Emellett egy jó vezetőnek számos más tulajdonsággal is rendelkeznie kell, többek között empátiával és helyes ítélőképességgel is.

H. Kovács Judit délutáni előadásának vezérfonala a hatékony életvezetés volt, ezen belül azt is megtudhatta a résztvevő hallgatóság, hogy hogyan hozhatunk jó döntéseket. Ennek alapja a megfelelő értékrend szerinti magatartásforma kialakítása.

Az akadémia beváltotta a hozzá fűzött reményeket, szeptemberben már a szekciókra bontva folytatnak majd egyéni mentorprogramokat.

Videónkból és Galéria rovatunkból még többet megtudhat.

Nézze meg ezt is:

Útlezárás várható szombaton Gyula belvárosában

Futóverseny miatt útlezárásokra és forgalomterelésekre kell számítani 2024. április 27-én 10 óra és 14 óra …