2022. május 25., szerda
FONTOS

Ruhát, cipőt kaptak a nagycsaládosok

 

Érezhetően romlott az elmúlt években az ország, nemkülönben a nagycsaládosok helyzete. A Gyulai Nagycsaládosok Egyesületének elnöke úgy látja, az érintettek többsége hónapról hónapra, hétről hétre él, mindig azt a számlát fizeti be, amely a legsürgősebb.

{vsig}galeria/nagycsalad{/vsig}

Szendreiné Dudás Ildikó úgy vélekedett, a helyzet a következő években aligha lesz jobb, így egyre nagyobb jelentősége lehet az olyan rendezvényeknek, melyre szombaton az egykori ifjúsági háznál került sor.

Mikus Éva, a szervezők egyike elmondta, délelőtt a bolhapiacnál 63 ezer forintot gyűjtöttek össze nagyon kis összegekből. Ebből a pénzből a helyi általános iskolások jutnak majd tejhez. A nagycsaládos rendezvényre jó minőségű ruhákat, cipőket és édességet hoztak.

A gyulai nagycsaládos szervezet tagjai leginkább 3, de nem ritkán 4 vagy 5 gyerekkel bírnak. Az egyesület célja az, hogy ezek a gyerekek is megkapják azt, amihez az egykék könnyebben hozzájutnak.

Nézze meg videónkat is.

Nézze meg ezt is:

Ismét a Dining Guide Top 100 kalauzban a Patrióta Kisvendéglő

  A közelmúltban jelent meg Magyarország legmeghatározóbb gasztrokalauza, amely 2005 óta rangsorolja a legjobb éttermeket. …