2024. április 26., péntek
FONTOS

Képzés indul a szállásadóknak

Több mint 2 millió 100 ezer forintos támogatás mellett mutathat fel egy sikeres pályázatot a Gyulai Idegenforgalmi Egyesület.

{vsig}galeria/gyiee{/vsig}

A közel 130 taggal bíró szervezet számítástechnikai eszközök beszerzése mellett olyan képzések megvalósítására nyújtotta be igényét, melyek az e területen leginkább képzetlen tagok felzárkóztatását szolgálja. Kiss Józsefet, az egyesület elnökét arról kérdeztük, hogyan sikerült forráshoz jutniuk.

Napjainkban a szállásfoglalás már nem úgy működik, mint régen. Ezt már Petrucza Zoltán, a szervezet alelnöke mondta, aki kiemelte, alig van olyan eset, amikor a vendégek ne használnák ez ügyben a világhálót. Ezért is fontos az, hogy a tagság azon része is megtanuljon jól bánni a számítógéppel, akik eddig ezt nem tanulták meg.

A pályázat arra ad lehetőséget, hogy a számítógépek és internet világában teljesen képzetlen emberek megerősítsék ezen tudásukat. Az internetes kurzus mellett angol tanfolyam is lesz, előbbi vezetőjét arra kértük, mondja el, mit tanulnak majd a résztvevők.

A nyolc asztali számítógép és a négy laptop egyelőre a tanfolyam céljait szolgálja, később kihelyezik őket a szállásadókhoz, ahol a tagság számára elérhetők lesznek.

Részletek a videóban.

Nézze meg ezt is:

2024.04.25. Üzenet: Tapodi Krisztián

Adjon erőt és reményt számunkra, hogy Isten mindig megbocsát!