2024. május 2., csütörtök
FONTOS

Nem fellebbez a húskombinát, jöhet a felszámoló (VIDEO)

Ezt azt eredményezi, hogy a felszámolóbiztos hétfőn vagy kedden veszi át a Gyulai Húskombinát irányítói és tulajdonosi jogait. Ezenfelül az összes kötelezettségvállalást, és a belső folyamatokat is ő fogja irányítani.

Ruck János elmondta, véleménye szerint a vállalat négyszáz dolgozója nem fogja megérezni a felszámolást, hiszen a gyártás csak így folytatódhat tovább. Ahogy a vezérigazgató fogalmazott: dolgozóra lesz szükség, menedzsmentre nem.

Ruck János szerint a felszámolóbiztos megérkezésével életbe lép a protokoll, miszerint az első dolog lesz megtalálni azt a forrást, mely a napi működést biztosítja.

A vezérigazgató végül elmondta, sikerült annyi alapanyagot vásárolni a héten, hogy szombaton és hétfőn a húskombinát valamennyi dolgozója munkába áll és senki nem lesz kényszerszabadságon. Az októberi bérek novemberi kifizetése már a felszámolóbiztos feladata lesz, így azok átutalásáról Ruck János már nem nyilatkozhatott.

Nézze meg ezt is:

Elismerték Bánhegyi Róbert Jánost

  A napokban vette át Bánhegyi Róbert János főorovos a Magyar Tudományos Akadémián rendezett ünnepi díjkiosztón Szent-Györgyi …