2024. május 2., csütörtök
FONTOS

Egybefüggő járda vezet a belvárostól a vári hídig (VIDEO)

A polgármester kiemelte, tisztában vannak vele, hogy sok a nem megfelelő állapotú járda a városban, azonban a pénzügyi lehetőségek szűkössége miatt csak felelős döntéseket akarnak hozni. Ez azt jelenti, hogy érvényesül az “addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér” elv, tehát a legfontosabb az, hogy a város egésze jól finanszírozható legyen.

A polgármester kiemelte, ezek a járdák igazából csak akkor lesznek tartósan jó állapotúak, ha a lakosság is odafigyel. Görgényi Ernő felhívta a figyelmet arra, hogy a téli sózás nagyon sokat árt a járdák állapotának, ezért azt kéri az emberektől, válasszák majd a jégtelenítés környezetbarátabb módját.

Nagyjából ezzel egy időben fejeződik be a Wesselényi és a Sinka utcán a zárt csapadékvíz elvezető rendszer karbantartása. A következő időszakban a körzet legfontosabb tervezett fejlesztései között lehat a József Attila téri játszótér új elemmel bővítése.

Nézze meg ezt is:

Adományokkal segítettek a vadászok

Hétfőn hiánypótló orvosi eszközök beszerzéséhez kapott segítséget a Békés Vármegyei Központi Kórház Gyemekosztálya. Az Országos …