2024. április 27., szombat
FONTOS

Termálos kiütés a Kecskemét ellen (VIDEO)

Nem kellett sokat várni a másodikra sem, újabb két perc elteltével Bálint Balázs volt eredményes. Ezután a Kecskemét erejéből még futotta egy kapufára.Ezt követően viszont edzőmeccsé szelídült a találkozó.

A másik félidőben alig tíz perc elteltével Cigan 3-ra növelte az előnyt. A végeredményt Dócza Gábor a 75. percben állította be. Popovics Pál edző az eredmény tudatában az U19-es csapat játékosait is pályára küldhette. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy a kecskeméti Szántót a 86. percben második sárga lapja miatt kiállították.

A lefújás után kiderült, a gyulai együttes bronzérmes helyen végzett, mert a Monor idegenben megverte a Tökölt. A gyulai együttesnek osztályozót kell játszania a bentmaradásért a megyei bajnok Méhkerék együttesével, először idegenben, majd hazai pályán.

A csapattal kapcsolatos távlati tervekről túl sokat még nem lehet tudni. Az biztos, hogy ha az együttes kiharcolja a bentmaradást a Méhkerék ellen, az ideinél az átszervezések miatt sokkal erősebb harmadosztályban kell majd helytállnia. Több olyan csapat is itt szerepel majd, melyek ezt a szezont az NB II-ben húzta le, az NB III-ból pedig csak a legjobbak folytathatják ezen a szinten.

Nézze meg ezt is:

Útlezárás várható szombaton Gyula belvárosában

Futóverseny miatt útlezárásokra és forgalomterelésekre kell számítani 2024. április 27-én 10 óra és 14 óra …