2024. május 3., péntek
FONTOS

Gyula-Szekszárd 1-2 (VIDEO)

Ennek ellenére a 33. percben Razvan-Daniel Fritea, találatával megszerezte a vezetést csapata számára, de még az első félidő véghajrájában Schmidt góljával már döntetlen volt az eredmény.

A második félidőben is a hazai csapatnak volt számtalan helyzete, amelyeket nem tudtak sikeresen kihasználni. A szurkolók és a csapattagok is lassan beletörődtek, hogy legalább egy pontot itthon tudnak tartani, de végül a 88. percben Fejes Péter találatával a vendég csapat elvitte magával a három pontot. Popovics Pál elmondta, hogy négy meccs óta mindig a csapata vezet és utána az ellenfél vagy kiegyenlít vagy meg is nyeri a mérkőzést.

Popovics edző hozzátette, hogy nagyon nagy probléma a csapat számára, hogy két meghatározó játékosuk megsérült. Összegezve a tréner jónak látta az egész csapatot, de a múlt évben második helyen végzett szekszárdi együttes szervezetebben játszott. Bálint Balázs, a hazai csapat játékosa elmondta, hogy az első vendég találatban sajnos benne volt, hiszen egy kontra közben eladta a labdát, de a meccs hátralévő idejében próbált javítani teljesítményén.

Bálint Balázs hozzátette, hogy két meccs van még hátra, és becsülettel végig csinálják ezt az évet, és megpróbálnak minél több pontot szerezni. A Várfürdő-Gyulai Termál FC következő ellenfele a Videoton FC II. lesz.

Nézze meg ezt is:

Adományokkal segítettek a vadászok

Hétfőn hiánypótló orvosi eszközök beszerzéséhez kapott segítséget a Békés Vármegyei Központi Kórház Gyemekosztálya. Az Országos …